Familieguf 3 år

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 5 Årgang: 2020-2020 Pris: 975,00 DKK
10/09/2023 - 25/05/2024 Nordstrandskolen Søndag 10:30-11:30 Instruktør: Sascha Perriard Camilla Thorsøe Cecilie Karlsson Marianne Qvistgaard Jepps
Beskrivelse

Samvær og nærvær er nøgleordene i et legende univers, hvor både forælder og barn er fysisk aktive. Vi skal løbe, svinge, hoppe, lege, synge og meget andet sjovt sammen med mor eller far, og vi får masser af gode oplevelser sammen mens vi, i trygge rammer, træner sanser, balance og motorik mv.

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Sascha Perriard

Jeg hedder Sascha og er kasserer i bestyrelsen.
Jeg startede som kasserer i sæson 2019/2020, men har været aktiv i bestyrelsen siden 2015.
Jeg er selv tidligere træner i foreningen.

Camilla Thorsøe

Jeg er 37 år og bor i Dragør sammen med min mand og vores tre børn. Til daglig arbejder jeg som lægesekretær på Rigshospitalet. Siden 2017 har jeg deltaget på Familieguf sammen med mine to piger, og i år bliver jeg (og min søn) en del af trænerteamet.

Cecilie Karlsson

Mit navn er Cecilie, jeg er 33 år og arbejder til dagligt som gymnasielærer, hvor jeg underviser i idræt og samfundsfag. Jeg har selv dyrket både rytme- og springgymnastik, og har desuden været instruktør og hjælpetræner på gymnastikhold på børnehold. Idræt og gymnastik er således en stor del både af mit faglige og private liv. Jeg glæder mig meget til at være træner på Familieguf 2 år.

Marianne Qvistgaard Jepps

Jeg er 31 år gammel, mor til Kira og Chloé på hhv. 4 og 2 år og til dagligt arbejder jeg i Københavns Lufthavn. Jeg har deltaget på FG de sidste 2 år og jeg glæder mig til i år at blive en del af trænerteamet. Det vigtigste for mig er, at børn og forældre/bedsteforældre får nogle nærværende timer sammen og børnene får lov til at blive udfordret motorisk.