Gym, Sjov & Ballade - Piger 5 år

Antal tilmeldte: 9/20 Årgang: 2018-2018 Køn: Piger Pris: 995,00 DKK
07/09/2023 - 18/05/2024 Dragør Skole Gymnastiksal Torsdag 16:30-17:30 Instruktør: Julie Bering Alba Bilenberg
Beskrivelse

Gym, sjov og ballade er for de 5-årige piger der bare elsker at have det sjovt til musik, bevægelse og leg. Holdet vil tage udgangspunkt i, hvor pigerne er i deres nuværende udvikling. På holdet vil vi bruge tid på leg, dans, redskaber og de basale grundelementer indenfor gymnastikken - altid med det udgangspunkt, at vi alle skal have det sjovt. En god kombination som gør at timerne aldrig bliver kedelige! Musikken vil meget ofte være fra børnenes MGP, da de fleste piger på denne alder, elsker at danse og udfolde sig til disse numre. Vi kommer til at lave små mini-serier som de kan vise til Jer derhjemme undervejs i sæsonen. Vi håber på at se en masse skønne piger på holdet, når vi starter op til september.

Pris: 995,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Bering

Jeg hedder Julie Bering og jeg underviser på FG2 og FG3. Jeg har været træner hos Dragør Gymnasterne siden sæson 20/21 og arbejder til dagligt som lærer på en specialskole og som kostvejleder. Jeg har to små børn, som inspirerer mig til at finde på motoriske lege med musik og glæde i fokus. Min mission er, at gymnastiktimerne skal være en sjov og nærværende stund for forældre og deres børn.

Alba Bilenberg

Jeg er 13 år og jeg har selv gået på Gym, Sjov og Ballade da jeg var 5 år. Jeg har danset og lavet gymnastik siden jeg var 4 år gammel, og jeg glæder mig mega meget til at være hjælpetræner.