LUKKET FOR TILMELDING

Showdance 11-14 år

Årgang:
2009-2012
Pris:
1.215,00 DKK
04/09/2023 - 25/05/2024 Nordstrandskolen Mandag 19:15-20:15 Instruktør: Gitte Laursen Nanna Mejnertz
Beskrivelse

På dette hold er der plads til alle. Både til dig som aldrig har gået til dans før, og dig som har gået til dans siden du var helt lille. Så længe du har lyst til at danse, er du mere end velkommen. Med showdance lader man sig inspirere af dansetrin fra andre stilarter. Det samme gælder med serierne på dette hold. Denne sæson har jeg ladet mig inspirere af både hip hop og tik tok. Jeg håber, at du vil komme og danse med.  

Pris: 1.215,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jeg er 54 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 27 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog. Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse. Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole Jeg har været en del af Dragør Gymnasternes bestyrelse i mange år, de seneste 15 som næstformand.
Gitte Laursen

Instruktør

Mit navn er Nanna, jeg er 24 år gammel, bosat i Dragør med min kæreste og studerer til pædagog på Campus Carlsberg. Jeg har altid danset og over flere omgange været dansetræner hos Dragørgymnasterne. Dans er mit frirum og gør mig glad helt ind i hjertet. I dansesalen er jeg kendt for ikke at kunne lade være med at synge med samt, at være den med det rødeste ansigt under træning. Jeg vægter det sociale højt og derfor kommer danse træningerne hos mig til at have plads til at dyrke venskaber. Jeg mødte selv min tætteste veninde til dans i Dragør Skoles gymnastiksal for plus 10 år siden. Jeg glæder mig til at møde jer alle og få nogle fede dansetimer sammen.
Nanna Mejnertz

Instruktør