Familieguf 3 år

Antal tilmeldte:
16/25
Årgang:
2021-2021
Pris:
950,00 DKK
02/09/2024 - 25/05/2025 Nordstrandskolen Søndag 10:30-11:30 Instruktør: Hannah Engelsen Maja Kindler Sascha Perriard Hjælpeinstruktør: Amalie Nordstedt
Beskrivelse

Samvær og nærvær er nøgleordene i et legende univers, hvor både forælder og barn er fysisk aktive. Vi skal løbe, svinge, hoppe, lege, synge og meget andet sjovt sammen med mor eller far, og vi får masser af gode oplevelser sammen mens vi, i trygge rammer, træner sanser, balance og motorik mv.

Pris: 950,00 DKK

Du har fået en familierabat på 50%


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jeg hedder Sascha og er kasserer i bestyrelsen. Jeg startede som kasserer i sæson 2019/2020, men har været aktiv i bestyrelsen siden 2015. Jeg er selv tidligere træner i foreningen.
Sascha Perriard

Instruktør

Jeg skal være træner i år på Familieguf 4år og er i gang med min 14. sæson i Dragør Gymnasterne. Det jeg finder mest vigtig når jeg underviser er at vi har det sjovt samtidig med at vi bliver udviklet motorisk. Jeg er mor til 2 piger og uddannet pædagog
Hannah Engelsen

Instruktør

Jeg hedder Maja og jeg har været en del af Dragør Gymnasterne det meste af mit liv, først som gymnast selv og de sidste mange år som træner for diverse børnehold. Jeg er lattermild, højtråbende, kreativ og så knuselsker mine dage sammen med børnene på gulvet!
Maja Kindler

Instruktør

Jeg er 28 år gammel og bor i Søvang med mine 2 drenge og min mand. Jeg har boet i dragør i 5 år. Til dagligt er jeg kommunal dagplejere og passer 4 små krudtugler der alle er 2 år derhjemme. Jeg er altid glad og elsker at fjolle med ungerne. Glæder mig til at lærer alle de små rollinger af kende.
Amalie Nordstedt

Hjælpeinstruktør