Spring & ShowDance 7-10 år

Antal tilmeldte:
25/25
Venteliste:
7
Årgang:
2014-2017
Pris:
1.215,00 DKK
02/09/2024 - 25/05/2025 Nordstrandskolen Mandag 17:30-19:00 Instruktør: Gitte Laursen Maria Svendsen Hjælpeinstruktør: Emma Lillelund
Beskrivelse

Vores nye tiltag skal gerne imødekomme børnenes naturlige interesser for både Dans, Gymnastik og Springgymnastik. 

Vi vil derfor forsøge at slå genrene sammen og lave både en dans/rytmeserie og så selvfølgelig komme op i højderne og godt rundt om springene i form af vejrmøller, koldbøtter i luften og araberspring. 

Det er vigtigt at børnene ER fyldt 7 år ved sæsonstart. Dette kan vore system ikke selv sortere, derfor forbeholder vi os retten til at tage børn af holdet, såfremt de ikke opfylder dette. 

Pris: 1.215,00 DKK

Du har fået en familierabat på 50%


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jeg er 54 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 27 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog. Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse. Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole Jeg har været en del af Dragør Gymnasternes bestyrelse i mange år, de seneste 15 som næstformand.
Gitte Laursen

Instruktør

Jeg er 37 år, bor i Dragør med min mand og vores to piger. Det er min første sæson hos Dragør Gymnasterne, men jeg har undervist i gymnastik igennem de sidste 20 år med lidt små pauser.
Maria Svendsen

Instruktør

Jeg hedder Emma, er 15 år gammel og har været en del af Dragør Gymnasterne siden jeg var helt lille. Jeg er en glad og smilende pige og glæder mig meget til at være træner.
Emma Lillelund

Hjælpeinstruktør