Spring, Sjov og Spilopper 5-7 år

Antal tilmeldte:
20/20
Venteliste:
9
Årgang:
2017-2019
Pris:
995,00 DKK
02/09/2024 - 25/05/2025 Nordstrandskolen Mandag 16:30-17:30 Instruktør: Maria Svendsen Hjælpeinstruktør: David Zwisler Sally Skovgaard Bodholdt
Beskrivelse

Spring, Sjov & Spilopper er holdet for børn der elsker at give den gas og have det sjovt blandt veninder og venner. Vi laver sjove, vilde og udfordrende gymnastiske øvelser og lege, og sammen bliver vi stærkere og mere motoriske og koordinations bevidste. Vi løber, svinger, hopper, springer og leger med og uden redskaber (og airtrack!!), og alle kan være med. På holdet har vi det skægt og hyggeligt! – vi er sammen med vores venner, nye som gamle, imens vi udvikler os til skønt musik! 

Pris: 995,00 DKK

Du har fået en familierabat på 50%


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jeg er 37 år, bor i Dragør med min mand og vores to piger. Det er min første sæson hos Dragør Gymnasterne, men jeg har undervist i gymnastik igennem de sidste 20 år med lidt små pauser.
Maria Svendsen

Instruktør

Jeg er 17 år og jeg skal til at starte på gymnasie inde i København. Jeg elsker at bevæge mig og få pulsen op og jeg har dyrket mange forskellige sports. Glæder mig til at møde jer!
David Zwisler

Hjælpeinstruktør

Jeg er 13 år gammel og skal i 7. klasse efter sommerferien på Nordstrandskolen. Jeg elsker gymnastik og dans og jeg har været medlem af Dragør Gymnasterne, så længe jeg kan huske. Jeg glæder mig til at være hjælpetræner på spring, sjov og spilopper.
Sally Skovgaard Bodholdt

Hjælpeinstruktør