Showdance for voksne

Antal tilmeldte:
3/20
Alder:
18-99
Pris:
1.200,00 DKK
02/09/2024 - 25/05/2025 Dragør Skole Gymnastiksal Onsdag 19:00-20:30 Instruktør: Cammilla Malmberg Mette Soldan Keller
Beskrivelse

På dette hold skal vi danse showdance. Vi snuser til forskellige genrer og sætter det hele sammen til en herlig koreografi. I undervisning vil I møde opvarmning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og koreografier.

Det bliver et skønt år med fuld knald på.

Showdance 18+ planlægger at deltage i Stenbro Stævnet (Januar), DGI Forårsstævne (Marts), Dragør Gymnasternes lokale opvisning (april/maj) og Bakken (Maj) OBS: Der kan forekomme en egenbetaling i forbindelse med indkøb af dragter/udstyr - dette forventes at udgøre max 400kr for denne sæson. OBS OBS: Holdet er et opvisningshold, men det er ikke er krav at deltage i opvisningerne. Du kan derfor godt deltage i undervisningen, selvom du ikke er interesseret i at tage ud og opvise. Dog gør vi opmærksom på, at der forventes et stabilt fremmøde af alle deltagere.

Pris: 1.200,00 DKK

Du har fået en familierabat på 50%


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Mette Soldan Keller

Instruktør

Jeg er uddannet koreograf og danser og har været aktiv i alle aspekter af underholdningsbranchen – jeg har været ansvarlig for den koreografiske og kreative del for nogle af Danmarks mest kendte musikere, herunder Nik & Jay, Burhan G, Medina. Jeg glæder mig til at danse, hygge og grine med de voksne Showdansere næste sæson!
Cammilla Malmberg

Instruktør