Pilates, EFFEKT og styrketræning

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Pris: 975,00 DKK
06/09/2021 - 30/04/2022 Dragør Skole Tumlesal Mandag 18:30-19:45
Instruktør: Linda Skou Remfeldt
Beskrivelse

Pilates, EFFEKT, Styrketræning byder på en blanding af Pilates, EFFEKT og styrketræning generelt, krydret med Feminin Fitness og en smule Yoga. Pilates: Overordnet styrker Pilates mave og ryg, smidighed og styrke og stabilitet i hele kroppen, og ikke mindst evnen til at udføre korrekte og økonomiske bevægelser. Det siges om Pilates: Efter 10 lektioner føler du dig bedre tilpas, efter 20 ser du bedre ud og efter 30 lektioner har du fået en ny krop. EFFEKT: Er funktionel og holdnings korrigerende muskeltræning. Træningen består af muskeltræningsøvelser, der udføres stående, siddende, på alle 4 og liggende. Alle øvelser udføres langsomt og kontrolleret enten af kroppens eller legemsdelenes egen vægt eller ved brug af redskaber. 

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Linda Skou Remfeldt

Har dyrket forskellige former for idræt gennem hele livet og har undervist i aerobic/gymnastik i over 30 år - heraf 12 år i Dragør Gymnasterne.
Er uddannet Aerobicinstuktør samt Pilates- og EFFEKT-instruktør, og har deltaget i mange forskellige slags kurser, i både ind- og udland gennem årerne.
De sidste mange år har det været Pilates og EFFEKT, der har haft første prioritet, nogen vil måske kalde det power-pilates med et tvist af yoga-mooves