Familieguf 4 år

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 1 Alder: 4-4 Pris: 949,99 DKK
12/09/2021 - 30/04/2022 Nordstrandskolen Søndag 11:00-12:00
Instruktør: Hannah Engelsen Lisbeth Bo Petersen Louise Bender Jensen
Beskrivelse

Samvær og nærvær er nøgleordene i et legende univers, hvor både forælder og barn er fysisk aktive. Vi skal løbe, svinge, hoppe, lege, synge og meget andet sjovt sammen med mor eller far, og vi får masser af gode oplevelser sammen mens vi, i trygge rammer, træner sanser, balance og motorik mv.

Pris: 949,99 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Hannah Engelsen

Jeg skal være træner i år på Familieguf 4år og er i gang med min 14. sæson i Dragør Gymnasterne. Det jeg finder mest vigtig når jeg underviser er at vi har det sjovt samtidig med at vi bliver udviklet motorisk. Jeg er mor til 2 piger og uddannet pædagog

Lisbeth Bo Petersen

Jeg glæder mig til endnu en sæson som træner på Familieguf-holdene. Jeg har været aktiv i foreningen siden 2015, først som deltager med min store datter og derefter som træner siden 2016. Nu har jeg min mindste på 4 år med på Familieguf 4 år.
Jeg er gammel rytmegymnast, men har dog byttet rytmegymnastikken ud med moderne dans/showdance. Men det som gymnastikken og holdsport generelt kan, er stadig meget vigtigt for mig, og det vil jeg gerne give videre. Derfor glæder jeg mig til at indgå i trænerteamet på Familieguf 4 år, hvor det både er de 4 årige og den voksne der er med, der laver gymnastik. Og vi skal have brændt energi af hos både store og små, og blandt andet træne kolbøtter og sprællemænd.

Louise Bender Jensen

Jeg er 42 år og bor med min mand og 2 børn, Andrea på 3,5 og Noah på 7 år på Sydstranden i Dragør. Jeg er selv vokset op i Dragør og hos Dragør Gymnasterne, hvor jeg primært dyrkede springgymnastik, som jeg også som ung underviste i.
Efter ca. 20 år væk fra Dragør er jeg nu tilbage og underviser på Familieguf, hvor min datter også går. Jeg nyder træningen og Jeres søde børn.