Gym, Sjov & Ballade - Piger 5 år

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 0 Alder: 5-5 Køn: Piger Pris: 975,00 DKK
08/09/2021 - 30/04/2022 Dragør Skole Gymnastiksal Onsdag 16:30-17:30
Instruktør: Alberte Ingebrigtsen Sarah Neel Christensen
Beskrivelse

Gym, sjov og ballade er for de 5-årige piger der bare elsker at have det sjovt til musik, bevægelse og leg. Holdet vil tage udgangspunkt i, hvor pigerne er i deres nuværende udvikling. På holdet vil vi bruge tid på leg, dans, redskaber og de basale grundelementer indenfor gymnastikken - altid med det udgangspunkt, at vi alle skal have det sjovt. En god kombination som gør at timerne aldrig bliver kedelige! Musikken vil meget ofte være fra børnenes MGP, da de fleste piger på denne alder, elsker at danse og udfolde sig til disse numre. Vi kommer til at lave små mini-serier som de kan vise til Jer derhjemme undervejs i sæsonen. Vi håber på at se en masse skønne piger på holdet, når vi starter op til september.

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Alberte Ingebrigtsen

Jeg er 19 år. Jeg har lige afsluttet gymnasiet på N. Zahles gymnasieskole og skal være træner for tredje år i træk hos Dragør Gymnasterne. Desuden har jeg selv danset hos foreningen i mange år og elsker stadig at danse.

Sarah Neel Christensen

Jeg er en ung, glad og udadvendt pige. Til daglig går jeg i gymnasiet. Jeg elsker at være sammen med børn, lære fra mig og få en masse nye oplevelser. Jeg har gået til gymnastik det meste af meste af mit liv og det er noget jeg nyder.