Jump4Fun #2

Alder: 5-10 Pris: 125,00 DKK
10/01/2022 - 07/03/2022 Nordstrandskolen Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Gitte Laursen Julie Bering
Beskrivelse

Bevægelsestilbud til børn i alderen 6 - 12 år med overvægt- og / el. motoriske udfordringer

På Jump4fun holdet hos Dragør Gymnasterne er fællesskabet i fokus. Målet er at fysisk aktivitet via idrætsleg, skal blive en glædelig del af børns hverdag. Vi arbejder med at udvikle, bevægelsesglæde, selvværd, kropsbevidsthed, motorik, muskelstyrke og kondition. Med andre ord det er sjov aktivitet og motion, hvor sammenhold og opbakning er kodeordene

Kunne dette have interesse for din familie, så tag kontakt til enten os eller din sundhedsplejerske. 

OBS!! - Da dette er et samarbejde mellem Dragør Gymnastenre og Sundhedplejerskerne bliver alle skrevet på venteliste fra starrt. Når vi har afstemt med hinanden at det er det rigtige tilbud til den rigtige familie, bliver man tildelt en plads. 

Pris: 125,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Gitte Laursen

Jeg er 54 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 27 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn

Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog.
Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse.

Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole

Jeg har været en del af Dragør Gymnasternes bestyrelse i mange år, de seneste 15 som næstformand.

Julie Bering

Jeg hedder Julie Bering og jeg underviser på FG2 og FG3. Jeg har været træner hos Dragør Gymnasterne siden sæson 20/21 og arbejder til dagligt som lærer på en specialskole og som kostvejleder. Jeg har to små børn, som inspirerer mig til at finde på motoriske lege med musik og glæde i fokus. Min mission er, at gymnastiktimerne skal være en sjov og nærværende stund for forældre og deres børn.