Rytmemix 6-8 år

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 0 Alder: 6-8 Pris: 975,00 DKK
08/09/2021 - 30/04/2022 Dragør Skole Gymnastiksal Onsdag 17:30-18:30
Instruktør: Alberte Ingebrigtsen Gitte Laursen
Beskrivelse

Rytmemix 6-8 år er holdet efter Gym, Sjov og ballade og minimix. På Rytmemix begynder træningen mere at indeholde øvningen i at lave de grundlæggende danse-trin, man som gymnast skal bruge for at lave en serie. Men vi laver også kolbøtter og laver en redskabsbane - ikke hver gang men ind imellem. Hvis jeres piger har gået på Gym. Sjov og ballade sidste sæson, ville de kunne genkende det helt basale som, hvordan er timen opbygget. En gymnastiktime indeholder: * Opvarmning hver gang samt afspænding til slut * Øvning i at lave dansetrin * Stå på række og holde afstand * Alt starter på højre * Tælle til 4 og 8 takter * Øvning i at have et håndredskab i hænderne – hvad kan en bold, hulahopring og en vimpel og lave en lille serie med et af redskaberne (ikke hver gang). Ud over alt dette skal det være sjovt at komme til dans på rytmemix holdet – vi vil have forældre dage hvor i som forældre må deltage i undervisningen og få lidt indsigt i hvad det vil sige at være en ”rytme-gymnast”. Gymnasterne vil til opvisningen lave en serie. Vi har tidligere deltaget ved DGI’s forårsstævne – hvis det er muligt vil vi gerne deltage igen – så det må forventes at op til dette stævne, kommer nogle søndage hvor der vil være ekstra træning. Stævnet ligger som udgangspunkt i marts. Vores fokus i træningen er at alle er med. Alle skal have en følelse at de kan det der bliver undervist i.

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Alberte Ingebrigtsen

Jeg er 19 år. Jeg har lige afsluttet gymnasiet på N. Zahles gymnasieskole og skal være træner for tredje år i træk hos Dragør Gymnasterne. Desuden har jeg selv danset hos foreningen i mange år og elsker stadig at danse.

Gitte Laursen

Jeg er 54 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 27 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn

Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog.
Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse.

Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole

Jeg har været en del af Dragør Gymnasternes bestyrelse i mange år, de seneste 15 som næstformand.