Rytmemix 8-14 år

Antal tilmeldte: 19/20 Alder: 8-14 Pris: 975,00 DKK
08/09/2021 - 30/04/2022 Dragør Skole Gymnastiksal Onsdag 18:30-19:30
Instruktør: Alberte Ingebrigtsen Gitte Laursen Sarah Neel Christensen
Beskrivelse

Med disse timer fusionerer vi stilarterne og lader eleverne finde deres eget niveau. Vi lover smil på læben og sved på panden. Hip Hop En populær stilart fyldt med attitude og masser af karisma. Den appellerer især til børn og unge, som via Youtube og diverse musikvideoer allerede er introduceret for den. Der danses til nutidens musik inden for genren samt popmusik. Undervisningen i hip hop er en kombination af lyrical, old school, house, popping mv. Pop En kommerciel lillebror til Hip Hop - med jazzballet som storesøster. Vi danser til popmusik og RnB og kombineret her hip hop, pop og showdance og lægger stor vægt på fortolkning af musikken. Jazz og Showdance Med sit udspring i balletten, tager Jazz og Showdance udgangspunkt i den rytmiske træning af danseteknik, som vil gøre eleven til en dygtigere og mere alsidig danser. Koreografierne har et scenisk udtryk og vi arbejder med fortolkningerne og underteksterne i de sange der danses til. Undervisning i alle stilarter bygges op om en teknisk opvarmning, øvelser over gulv, spring - og floorwork-kombinationer og en masse koreografi og dans! OBS! Da vi skal til forskellige stævner vil der være ekstra træninger og/eller ændrede træningstider op til et show. Der forventes et stabilt fremmøde så alle elever er klar til at fremvise koreografierne ved stævner og opvisninger.

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Alberte Ingebrigtsen

Jeg er 19 år. Jeg har lige afsluttet gymnasiet på N. Zahles gymnasieskole og skal være træner for tredje år i træk hos Dragør Gymnasterne. Desuden har jeg selv danset hos foreningen i mange år og elsker stadig at danse.

Gitte Laursen

Jeg er 54 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 27 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn

Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog.
Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse.

Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole

Jeg har været en del af Dragør Gymnasternes bestyrelse i mange år, de seneste 15 som næstformand.

Sarah Neel Christensen

Jeg er en ung, glad og udadvendt pige. Til daglig går jeg i gymnasiet. Jeg elsker at være sammen med børn, lære fra mig og få en masse nye oplevelser. Jeg har gået til gymnastik det meste af meste af mit liv og det er noget jeg nyder.